VZW ELA

vzwela

In 2010 richtte de ex-leiding van Scouts Inderdaad Assent de vzw Ex Leiding Assent (ELA) op met het oog op de algemene ondersteuning van de scouts, maar ook en voornamelijk voor het bouwen van een nieuw scoutslokaal. Na de jarenlange administratieve en financiële voorbereidingen werd in 2016 het nieuwe scoutslokaal gebouwd.

Het nieuwe scoutslokaal staat er nu, maar af is het nog niet. Via de jaarlijkse spaghettidag (maart) en BBQ (september) van ELA en het mosselfeest van de scouts proberen we nog steeds centjes in het laatje te brengen. Met deze centjes willen we het scoutslokaal geleidelijk aan inrichten naar de noden en behoeften van de scouts en het onderhoud er van garanderen. Als u zelf een steentje wil bijdragen aan de afwerking van het lokaal, kan dat via een fiscaal aftrekbare gift. Storten kan op rekeningnummer BE55 4096 5041 4144 met mededeling BVG 5-355 Scouts Inderdaad Assent. Vanaf 40 EUR krijgt u hiervoor een fiscaal attest voor uw belastingaangifte.

Naast onze eigen financiering werd de bouw voornamelijk mogelijk gemaakt dankzij onze sponsors, de gemeente Bekkevoort en Europa die we bij deze nog eens hartelijk willen bedanken. Op deze site kan u een toelichting vinden over de Leaderwerking Hageland+ (subsidie) en onze sponsors.

Vzw Ex Leiding Assent staat ook in voor de verhuur van het lokaal. Meer info kan u vinden op de pagina “verhuur”.

Met Vriendelijke Groet
VZW ELA (Ex Leiding Assent)